Έκπτωση στο Lifecoaching | Free Happy Human


Έκπτωση 25%


σε όλες τις υπηρεσίες Coaching


Το Lifecoaching προϋποθέτει εχεμύθεια για να προστατευτείς από τον ανταγωνισμό σου και για να προστατεύσω την ιδιωτικότητά σου.

Σε περίπτωση που θα μου επιτρέψεις (με γραπτή σου δήλωση) να μοιραστώ τα αποτελέσματα των ραντεβού μας -χωρίς ειδικές λεπτομέρειες- σου προσφέρω την δυνατότητα για όλα τα επόμενα ραντεβού σου να έχεις σημαντική Έκπτωση στο Lifecoaching!

Θα σου ζητηθεί, αν το επιθυμείς, να μου αφιερώσεις 20′ για να συμπληρώσεις μία φόρμα αξιολόγησης. Την έκπτωση αυτή την προτείνουμε σε όλους τους πελάτες μας, αλλά περιμένουμε να την υιοθετήσουν κυρίως οι πιστοί μας πελάτες και για αυτό δεν ισχύει σε συνδυασμό με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων!


Για κάθε υπηρεσία Lifecoaching που προσφέρουμε!


Πως μπορείς να εμπιστευτείς το (Life ή Business) Coaching αν εγώ δεν το εμπιστεύομαι πρώτος;

Δεν μπορείς! Για αυτό σου αποδεικνύω ότι εμπιστεύομαι το Life Coaching προσφέροντας ασφάλεια, με Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων.  Αν μπορείς να φανταστείς καλύτερο τρόπο να σου αποδείξω ότι ξέρω το Life Coaching μπορεί να σε συνοδέψει στην αλλαγή που θέλεις να κάνεις, πρότεινε μου αυτόν τον τρόπο!

Έλα λοιπόν να δούμε μαζί τον τρόπο που θα πετύχεις τα όνειρά σου, τον τρόπο που θα πραγματώσεις τους στόχους σου, τον πιο άνετο για εσένα τρόπο να ζήσεις τις αλλαγές στην ζωή σου.

Και φυσικά μπορείς να έχεις Έκπτωση στο Lifecoaching ή την Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων!

Κλείσε το πρώτο σου ραντεβού σήμερα!

Please visit Appearance->Widgets to add your widgets here