Απομόνωση και τα στραβά της! Social Media Edition

Written by on 03/06/2017

Ο θυμός που μπορεί να νιώθουμε συχνά μας οδηγεί σε απομόνωση. Ο φαύλος κύκλος της με τον θυμό ενδυναμώνεται βασίζεται στον τρόπο που καταναλώνουμε πληροφορίες και στον τρόπο που δεχόμαστε να βλέπουμε τηλεόραση ή να κάνουμε κλικ στο Facebook.

επικοινωνία και απομόνωση Απομόνωση και τα στραβά της! Social Media Edition marketing man person communication 575x383Προτιμούμε το κανάλι που τα λέει με τον τρόπο που μας βρίσκει σύμφωνους, αλλά αυτό αλλάζει με λίγο ζάπινγκ. Το πρόβλημα πολλαπλασιάζεται στα social media. Το facebook, το youtube, το twitter, αλλά και το ίντερνετ γενικότερα μαθαίνει το τι μας ενδιαφέρει και το τι προτιμάμε να κλικάρουμε και μας ταΐζει περισσότερα από τα ίδια. Ο CGP Grey μας εξηγεί:
(δες το βιντεάκι από την αρχή για μια νέα ματιά στον ψυχισμό μας)Τώρα δες το βίντεο από την αρχή και δες ένα νέο τρόπο να βλέπεις τις σκέψεις! Σαν ιοί που μεταδίδονται! Η απομόνωση είναι ο τρόπος εμπέδωσης αλλά και  ο τρόπος μετάδοσης του ιού! Πιο φαύλος δεν γίνεται αυτό ο κύκλος!


Ρίξε μια ματιά σε άλλα άρθρα για τον τρόπο που σκεπτόμαστε
και έλα να μας γνωρίσεις σε ένα από τα σεμινάριά μας.

Απομόνωση και Social Media | This Video Will Make You Angry | CGP Grey  Απομόνωση και τα στραβά της! Social Media Edition photo 4
Ο φαύλος κύκλος θυμός/απομόνωση ενδυναμώνεται από τον τρόπο που καταναλώνουμε πληροφορίες και από τον τρόπο που δεχόμαστε να βλέπουμε τηλεόραση ή να κάνουμε κλικ στο Facebook.
Date Published: 06/03/2017
This Video Will Make You Angry | CGP Grey
Ο θυμός που μπορεί να νιώθουμε συχνά μας οδηγεί σε απομόνωση. Αυτό το βίντεο αλλάζει τον τρόπο σκέψης μας για τον τρόπο σκέψης μας! Εξαιρετικό!
4 / 5 / 5 starsComments

Ρώτα τον Coach σου:Please visit Appearance->Widgets to add your widgets here