Αφθονία για όλους | Roadmap Αφθονίας Coaching Tool και Σεμινάριο

Written by on 01/03/2018

Η αφθονία τη σήμερον ημέρα είναι κάτι εφικτό για όλους! Όχι μόνο σαν αίσθηση, αλλά και σαν πραγματική υλική κατάσταση-βίωμα!
Μαζί θα δούμε την εφικτή έννοια της αφθονίας! Θα δούμε τι μας σταματά από το να την πετύχουμε, και τους τρόπους να υπερβούμε τον εαυτό μας και να τα έχουμε όλα! Θα χρησιμοποιήσουμε εργαλεία lifecoaching για να ορίσει ο καθένας μας ξεχωριστά τι είναι η αφθονία. Θα καταλάβουμε ότι μπορούμε να την πλησιάσουμε με ευκολία. Θα ξεκινήσουμε μαζί την διαδικασία αυτή με το δικό μας εργαλείο coaching «Roadmap Αφθονίας».

Για την ευτυχία μιλήσαμε στο Money Show του 2016 και παρακάτω θα δείτε το βίντεο του βιωματικού σεμιναρίου – group coaching.

Μαζί είδαμε και θα δούμε σε μελλοντικά σεμινάρια, πως μπορούμε να ζούμε μια ζωή σε αφθονία σε κάθε τομέα της ζωής μας, στα υλικά αγαθά, στην συναισθηματική ζωή αλλά και στο άυλο κόσμο.

Δείτε το βίντεο Αφθονία για όλους!Για να παρακολουθήσετε καλύτερα το σεμινάριο μας ζητήσατε ο PowerPoint που χρησιμοποιήσαμε, και σας το προσφέρουμε!

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να καλέσετε τον Λάμπρο Στραβελάκη να σας παρουσιάσει το βιωματικό αυτό σεμινάριο στην εταιρία σας ή στον σύλλογό σας. Για περισσόtερες λεπτομέρειες γράψτε μας στο lambros@stravelakis.com


«Ως coach σε βοηθάω να πραγματώσεις το όνειρο σου με τα δικά σου μέσα, συχνά ξεκινώντας από την εξεύρεση του ονείρου σου!

Τίποτα δεν είναι εμπόδιο αν το δεις σαν σκαλοπάτι!»

Ο Λάμπρος Στραβελάκης εκτός από Coach είναι οικονομολόγος και ρεφλεξολόγος. Έχει διατελέσει βοηθός καθηγητή σε μάθημα ευτυχίας του UCBerkeley και διδάσκει θέματα αφθονίας, επαγγελματισμού και εναλλακτικών θεραπειών από το 1996. Είναι ο εμπνευστής του coaching εργαλείου Roadmap Αφθονίας, ένα εργαλείο που οδηγεί σε όλο και μεγαλύτερη αφθονία με κάθε χρήση.
Ο Λάμπρος έχει μεγάλη εμπειρία σε οργάνωση εκπαίδευσης (ίδρυση-επέκταση-ανανέωση), σε καταστατικά και αναβάθμιση συλλόγων και ιδρυμάτων (συχνά pro-bono), και στην οργάνωση μικρών και ατομικών επιχειρήσεων, ειδικά εναλλακτικών θεραπευτηρίων.


Roadmap Αφθονίας


Εν κατακλείδι το αποκλειστικό για το Free Happy Human Εργαλείο Life Coaching


Και μην ξεχνάς:


Πάντα έχεις την δυνατότητα να έχεις προσωπική φροντίδα με ατομικό Life Coaching με τον Λάμπρο!
Please visit Appearance->Widgets to add your widgets here