0%
ικανοποιημένοι πελάτες του σεμιναρίου
0%
βρήκαν εργασία
+0%
μεγαλύτερο σεμινάριο
€199
κόστος συμμετοχής

και αυτή τη φορά το Δωρεάν Σεμινάριο Επιτυχίας είναι δωρεάν για όλους, όχι μόνο για ανέργους!

Δωρεάν Σεμινάριο Επιτυχίας

 

Σεμινάριο και Group Coaching για να μάθουμε να έχουμε όλα όσα θέλουμε.

 

Στο Δωρεάν Σεμινάριο Επιτυχίας, θα δούμε μαζί πως πετυχαίνουμε αυτό που θέλουμε, θα δούμε πως ο εαυτός μας μπορεί να ορίσει αυτό που θέλει και θα ορίσουμε τον εαυτό μας. Το σεμινάριο αυτό προσφέρετε δωρεάν από τον Λάμπρο Στραβελάκη σε όλες όσες (και όλους όσους) θέλουν να κάνουν μια σημαντική επένδυση στην ζωή τους.

 

Το σεμινάριο αυτό ο Λάμπρος το έχει ξανα-διοργανώσει με πληρωμή, αλλά και δωρεάν για ανέργους με τίτλο «Θαρραλέοι Άνεργοι«. Το έχουν παρακολουθίσει πάνω από 50 άτομα, και ως τρόπος εξεύρεσης εργασίας είχε επιτυχία πάνω από 80%. Στην σημερινή του μορφή σας δίνεται εμπλουτισμένο με ειδική έμφαση στην ενδυνάμωση των συμμετεχόντων. και στην δυνατότητά τους να μπορούν να εφαρμόζουν τεχνικές lifecoaching και για μελλοντικούς προσωπικούς στόχους μετά το πέρας του σεμιναρίου.

 

Η οργάνωση του σεμιναρίου

 

Η συμμετοχή στην ώρα του σεμιναρίου είναι μόνο ένα δίωρο 2 με 3 φορές το μήνα. Πρέπει όμως να λάβετε υπόψη και την δουλειά που θα κάνουμε και ανάμεσα από τις συναντήσεις μας. Για να έχουμε μετρήσιμα αποτελέσματα από το σεμινάριο, θα χρειαστεί να αφιερώσετε περίπου 10 λεπτά κάθε μέρα, και μία ώρα προετοιμασίας για κάθε φορά που θα συναντηθούμε.  Η εργασία στο σπίτι έχει σχέση με την εφαρμογή όσων κάνουμε στο σεμινάριο και δεν είναι υποχρεωτική.

 

Δηλαδή, η μορφή του «Δωρεάν Σεμινάριο Επιτυχίας»  γίνετε με. :

α) την παρακολούθηση του σεμιναρίου, τις Τετάρτες στις 8μ.μ. στο Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας, στο Παλαιό Φάληρο (Αμφιτρίτης 28, πρώτος όροφος) και τις ημερομηνίες θα τις βρείτε εδώ.

β) με την εφαρμογή στο σπίτι αυτών που συμφωνήσαμε να κάνουμε. Ότι μας είναι δύσκολο να το κάνουμε μόνοι μας στο σπίτι, θα το κάνουμε με τον Lifecoach μας στην ώρα του σεμιναρίου.

 

Υποστήριξη για το σεμινάριο «Δωρεάν Σεμινάριο Επιτυχίας»

 

Ο Λάμπρος θα είναι διαθέσιμος για ερωτήσεις και κατά τη διάρκεια του μαθήματος, αλλά και online στην ομάδα μας στο Facebook «Ρώτα τον Coach σου» χωρίς χρέωση. Αν δεις ότι οι δωρεάν τρόποι υποστήριξης δεν σου πάνε, μπορείς να κλείσεις ραντεβού, τηλεφωνικό ή από κοντά, με χρεώσεις που ξεκινούν απο 20€ για μισάωρο τηλεφωνικό ραντεβού και δεν ξεπερνούν τα 60€ για ραντεβού στο γραφείο σου .

 

Μετά το πέρας του σεμιναρίου, αλλά και σε συγκεκριμένα κομβικά σημεία του «Δωρεάν Σεμινάριο Επιτυχίας» ο Λάμπρος θα σας κάνει ερωτήσεις για την εμπειρία σας στο σεμινάριο. Μπορείτε να κρατήσετε ανωνυμία αν σας είναι σημαντικό. Η δωρεάν συμμετοχή σας στο σεμινάριο συμπεριλαμβάνει το feedback αυτό. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λέτε την γνώμη σας, ανώνυμα ή επώνυμα, μπορείτε να συζητήσετε με τον Λάμπρο για την συμμετοχή σας στο σεμινάριο με πληρωμή. Το μάθημα που θα λάβει ο Λάμπρος από τις απαντήσεις θα το παρουσιάσει σε ημερίδα για το Lifecoaching και γραπτώς (online και σε περιοδικό του χώρου).Θα μάθουμε πολλά!


Μερικά από τα εργαλεία που θα μάθουμε να χρησιμοποιούμε!Αξιολογήσεις


για τον Λάμπρο και το σεμινάριοPlease visit Appearance->Widgets to add your widgets here