Τι κανει ενασ Life Coach;


Θες να ξεκινήσεις σήμερα;

Τα είδη του Coaching:


Life Coaching


Διαχείριση Αλλαγών

Επιλογή στόχων ζωής

Οργάνωση καθημερινότητας

Ορισμός προσωπικών αξιών

Επαναξιολογήσεις στόχων

Διαμόρφωση χρόνου διασκέδασης

Ισορροπία μεταξύ εργασίας και ζωής

Επιδίωξη επικοδομητικών αλλαγών

coaching καριερας


Αναβάθμιση

Ορίζουμε τους στόχους μας

Επιλέγουμε τους τρόπους που προτιμούμε

Αξιοποιούμε όλα τα ταλέντα μας

Αντιμετωπίζουμε αναποδιές

Κάνουμε εφικτό προσχεδιασμό

Εκτελούμε το σχέδιο

Πετυχαίνουμε τους στόχους μας, έναν έναν!

Εταιρικο Coaching


Επίτευξη στόχων

Ουσιαστικό Rebranding

Υιοθέτηση "πειθ-αρχίας" αντί για "υπακοή"

Οργάνωση ομαδικότητας

Καλλιέργεια ταλέντων

Αντιμετώπιση δύσκολων συναδέλφων

Οικονομική αναπροσαρμογή

Εκπαίδευση σε εργαλεία Coaching


Αυτά που κάνει ένας Life Coach είναι:

Ένας Life Coach κάνει πολλά πράγματα για να φτάσει στο στόχο, στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό που είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα ορίζεται πάντα από τον coachee δηλαδή από τον πελάτη.

 

Τι κάνει ένας Life Coach για να διαμορφωθεί ο στόχος;

 

Το πρώτο πράγμα που κάνει ο Life Coach, σου είναι να διαμορφώσει για εσένα κλίμα εμπιστοσύνης. Μέσα σε αυτό το κλίμα θα μπορείς ειλικρινώς και χωρίς ενδοιασμούς να μιλήσεις για αυτά που πραγματικά θέλεις, χωρίς μετριοφροσύνη ή την κρίση τρίτων.

Το πιο σημαντικό πράγμα που κάνει ένας Life Coach, μέσα σε αυτό το κλίμα εμπιστοσύνης, είναι να σε βοηθήσει να φέρεις στο προσκήνιο αυτά που πραγματικά θέλεις. Τα όνειρά σου, όχι τα παιδικά, ούτε αυτά που σου επέβαλαν, αλλά αυτά που πηγάζουν από τις προσωπικές σου αρχές και πιστεύω. Τα όνειρα που μπορούν να αλλάξουν την ζωή σου για πάντα!

Και τέλος ο Life Coach σου βλέπει μαζί σου τις απαραίτητες διευκρινίσεις που πρέπει να κάνεις για να δεις το όνειρό σου να μεταμορφώνετε σε επιτεύξιμο στόχο.

 

Τι κάνει ένας Life Coach για να επιτευχθεί ο στόχος σου;

 

Ο Life Coach σου έχει πολλά εργαλεία που σου μαθαίνει να χρησιμοποιείς για να πετύχεις τον στόχο σου.

Κάποια από αυτά τα εργαλεία είναι για να σου θυμίζει πόσο πολύ αγαπάς αυτόν τον στόχο, και κατ’ επέκταση να μπορείς να ανταπεξέρχεσαι σε αντιξοότητες με ενθάρρυνση που πηγάζει από την σωστή πηγή. Από μέσα σου!

Άλλα εργαλεία θα σε βοηθήσουν να μετατρέψεις οποιοδήποτε στόχο-βουνό σε σκαλοπάτια που είναι βατά ενώ ταυτόχρονα δεν μειώνουν καθόλου το ύψος της επίτευξης που θέλεις να πετύχεις.

Και θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε μαζί όλη την διαδικασία, από την πρώτη μέρα, μέχρι την τελική επίτευξη! Μπορείς να περιμένεις να βλέπεις τον Coach σου τακτικά και πιο συχνά όταν ξεκινάς και πιο αραιά όταν αρχίσει να ολοκληρώνετε ο στόχος σου.

 

Ο σκοπός του  Life Coach σου είναι να σε διευκολύνει τον δρόμο σου, συνήθως κατά την διάρκεια μιας αλλαγής.

 

Τι είναι το Coaching ;

  • >Το Coaching είναι τρόπος καλλιέργειας των δυνατοτήτων και ταλέντων μας
  • >Είναι τρόπος να δούμε τι πραγματικά θέλουμε από την ζωή μας
  • >Είναι δρόμος για το μέλλον που πραγματικά μας αρέσει
  • >Είναι τρόπος ενδυνάμωσης του εαυτού και της αυτοπεποίθησης μας
  • >Είναι τρόπος να διαχειριστούμε αλλαγές, είτε επειδή επιλέξαμε να αλλάξουμε, είτε επειδή τα πράγματα γύρω μας αλλάζουν
  • >Είναι η μέθοδος που εστιάζετε στην πράξη και το αποτέλεσμα
  • >Είναι ο τρόπος να πάμε μπροστά με κάποιον δίπλα μας που δεν θα μας κρίνει, αλλά θα μας στηρίζει και θα μας ενδυναμώνει όλο και περισσότερο με κάθε νέο βήμα μας.
  • >Το Coaching είναι ο τρόπος να δούμε το μέλλον μας και με αισιοδοξία και με πραγματισμό ταυτόχρονα!

 

Τέλος το Coaching δεν δημιουργεί σχέση εξάρτησης μεταξύ του Coach και εμάς… και ίσως αυτό να είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του Coaching! Όταν κάποιος έχει κάνει αρκετό Life Coaching, μπορεί να εφαρμόσει τις τεχνικές του Coaching στον εαυτό του, και τα ραντεβού με τον Coach γίνονται μόνο όταν υπάρχει μια πολύ διαφορετική ή ιδιαίτερη πρόκληση.
Για να απαντήσουμε όπως πιο πλήρως στο Τι είναι το Coaching σας δίνουμε πρώτα τα είδη του Coaching, 2 προσεγγίσεις σε βίντεο και μια ιδέα για τον δικό μας Life Coach Λάμπρο Στραβελάκη. Περισσότερες απορίες μπορούμε να σας λύσουμε στην Facebook ομάδα «Ρώτα τον Coach σου».Τι λένε για το Life Coaching;


Οι πελάτες μας μιλούν για τον Λάμπρο


Lambros Stravelakis Life Coach

Στο Free Happy Human o Coach μας είναι ο Λάμπρος Στραβελάκης. Ο Λάμπρος έχει ολοκληρώσει 3 πλήρεις εκπαιδεύσεις Life Coaching, Wellness Coaching, Personal and Executive Coaching σε εκπαιδευτήρια όπως το Positivity Coaching  και το Kingstown College.

To Τι είναι το Coaching , από κάθε πλευρά είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ο Λάμπρος είναι μέλος του του Ελληνικού παραρτήματος του διεθνούς σωματείου Coach ICF από το 2015 και οργανώνει και συμμετέχει σε δράσεις coaching θεσμών όπως το Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο και οι Δήμοι Παλαιού Φαλήρου και Σπετσών.

Έκπτωση 25%


Σε όσους θέλουν να μοιραστούν την εμπειρία τους για τον Λάμπρο


Πάτα εδώ


Please visit Appearance->Widgets to add your widgets here