10 Βήματα για την Ευτυχία | Σεμινάριο Δωρεάν Life Coaching

Written by on 06/09/2017

Για την επίτευξη της ευτυχία ς μέσα σε 10 βήματα, δηλαδή ευθυγραμμίζονται τις αρχές μας με τις πράξεις μας, μιλήσαμε πρόσφατα και μου ζητήσατε το Powerpoint από την διάλεξη! Εκτός από το αρχείο αυτό που σας έταξα, θα δείτε λίγο πιο κάτω και ένα βίντεο αρχείου από την διάλεξη με το ίδιο θέμα που κάναμε στο MoneyShow του 2016, στο Hilton Athens.

Για την ευτυχία μιλήσαμε παλιότερα στο κέντρο μας στο Παλιό Φάληρο, στο Γκάζι (Θετική Φωνή), στο Ρέθυμνο (Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο) και στο Χίλτον, στο Money Show του 2016. Εμπνευσμένο από την δουλειά του Delivering Happiness και προσαρμοσμένο στην Ελληνική πραγματικότητα.

Δείτε το Powerpoint «10 βήματα για την ευτυχία !»


Είδαμε το Pοwerpoint, τώρα μπορούμε να δούμε και το βίντεο αρχείου. (Σε πιο πρόσφατα σεμινάρια το Powerpoint έχει ανανεωθεί ελαφρώς.)

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να καλέσετε τον Λάμπρο Στραβελάκη να σας παρουσιάσει το βιωματικό αυτό σεμινάριο στην εταιρία σας ή στον σύλλογό σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες γράψτε μας στο lambros@stravelakis.com . Αυτό το σεμινάριο και άλλα σεμινάρια/διαλέξεις/ημερίδες έχει παρουσιάσει ο Λάμπρος στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου (16 ημερίδες και 8 σεμινάρια), στο Δήμο Σπετσών (3 σεμινάρια), στο Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο (3 σεμινάρια), στις εκθέσεις Planet Therapy (2 σεμινάρια και 6 διαλέξεις), σε άλλες εκθέσεις (4 διαλέξεις και 1 σεμινάριο), στο Σύλλογο τόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας (1 ημερίδα και 4 σεμινάρια) στην Θετική Φωνή (1 Σεμινάριο) και αλλού.

«Ως coach σε βοηθάω να πραγματώσεις το όνειρο σου με τα δικά σου μέσα, συχνά ξεκινώντας από την εξεύρεση του ονείρου σου!

Τίποτα δεν είναι εμπόδιο αν το δεις σαν σκαλοπάτι!»

Ο Λάμπρος Στραβελάκης εκτός από Coach είναι οικονομολόγος και ρεφλεξολόγος. Έχει διατελέσει βοηθός καθηγητή σε μάθημα ευτυχίας του UCBerkeley και διδάσκει θέματα αφθονίας, επαγγελματισμού και εναλλακτικών θεραπειών από το 1996. Είναι ο εμπνευστής του coaching εργαλείου Roadmap Αφθονίας, ένα εργαλείο που οδηγεί σε όλο και μεγαλύτερη αφθονία με κάθε χρήση.
Ο Λάμπρος έχει μεγάλη εμπειρία σε οργάνωση εκπαίδευσης (ίδρυση-επέκταση-ανανέωση), σε καταστατικά και αναβάθμιση συλλόγων και ιδρυμάτων (συχνά pro-bono), και στην οργάνωση μικρών και ατομικών επιχειρήσεων, ειδικά εναλλακτικών θεραπευτηρίων.

Έλα να δούμε μαζί πως θα πραγματώσεις τα όνειρά σου, ενσαρκώνοντας τα ταλέντα σου και επικεντρώνοντας στην δική σου ευτυχία.
Το Free Happy Human – Coaching Αφθονίας είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στήριξης επαγγελματιών και ανθρώπων βασισμένο στις αρχές της Ελευθερίας που πηγάζει από την ακεραιότητα, της Αφθονίας που πηγάζει από τις υποκειμενικές επιλογές και Ευτυχίας ως βασικός στόχος ζωής.
Ο Λάμπρος Στραβελάκης συνδυάζοντας το Life Coaching και τα Οικονομικά ως επιστήμη σας στηρίζει να συγκεκριμενοποιήσετε και να πετύχετε στόχους ζωής και καριέρας.

Life coach Λάμπρος Στραβελάκης

Και μην ξεχνάς:


Πάντα έχεις την δυνατότητα να έχεις προσωπική φροντίδα με ατομικό Life Coaching με τον Λάμπρο!
Please visit Appearance->Widgets to add your widgets here