Συμφωνία Coaching


Life coach Λάμπρος Στραβελάκης

To συμφωνητικό Coaching μεταξύ μας θα προσδιορίσει τους κανόνες της σχέσης Coaching που έχουμε και θα διευκρινίσει τις προσδοκίες. Οι παρακάτω συμφωνία θα τροποποιηθεί μετά το πρώτο προσωπικό ραντεβού μας.

Από την πλευρά μου, δεχόμενος να ξεκινήσουμε τις συναντήσεις μας, δεσμεύομαι να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να δημιουργήσω ένα ασφαλές και εχέμυθο περιβάλλον στο οποίο θα μπορείτε να αναπτύξετε την αυτοεπίγνωσή σας και να αναλάβετε την ευθύνη για την διαχείριση της μάθησής σας.

Εσείς δεχόμενοι να λάβετε υπηρεσίες Coaching από εμένα και προκειμένου να λειτουργήσει η σχέση Coaching κατά τον βέλτιστο δυνατό τρόπο είναι σημαντικό να είσαστε προετοιμασμένοι να διερευνήσετε και να αναλύσετε τις πτυχές της ζωής σας που κρίνετε ότι χρίζουν αλλαγής. Θα κοιτάξουμε τα πράγματα που παρεμβαίνουν στην πρόοδό σας και σας εμποδίζουν να φτάσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας και θα δούμε πως θα λύσετε τα χέρια σας από τα εμπόδια που σας κρατούν πίσω από το να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

Για να αποκομίσετε το μέγιστο από την συνεργασία μας θα πρέπει να είστε αποφασισμένοι ότι θέλετε να αλλάξετε, έτοιμος/η να διαχειριστείτε τις αρνητικές σκέψεις, συναισθήματα, στάσεις, συμπεριφορές και πράξεις που σας κρατάνε πίσω, να δοκιμάσετε νέες ιδέες ή τρόπους για να κάνετε πράγματα αλλά και να στοχάζεστε. Επίσης θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να λάβετε feedback και να στοχαστείτε πάνω σε αυτό και φυσικά, να δουλέψετε πάνω σε δράσεις που έχετε ορίσει. Θα πρέπει να καταβάλλετε το αντίτιμο κάθε συνεδρίας στην έναρξή της, ή σε περίπτωση πακέτου συνεδριών, στο πρώτο ραντεβού μας.

Εχεμύθεια / Εμπιστευτικότητα. Οι υπηρεσίες Coaching είναι εμπιστευτικές*, εκτός αν μου δώσετε πληροφορίες που επιθυμείτε ή επιτρέπετε να συζητήσω με τρίτους.

Θα σας ήμουν ευγνώμον αν συμπληρώνατε περιοδικά, ένα μικρό ερωτηματολόγιο στο τέλος των διαδικασιών μας προκειμένου να μάθω από την εμπειρία coaching μαζί σας.

*Ρωτήστε με για την περίπτωση τελικής έκπτωσης 50% στα προσωπικά ραντεβού.


Life coach Λάμπρος Στραβελάκης

Είπαν για εμάς:


Ενδυνάμωση για τα Όνειρα μου!

Μαρία Τριπόντικα

Read all

Life coach Λάμπρος Στραβελάκης

Ανακάλυψα νέες δυνατότητες στον εαυτό μου

Μελίτα Σκαμπώ

Read all

Life coach Λάμπρος Στραβελάκης

Με ενέπνευσε και με βοήθησε

Λαρίσσα Αναστασιάδου

Read all

Life coach Λάμπρος Στραβελάκης

Eίμαι σίγουρη!

Σταματία Παρηγόρα

Read all

Life coach Λάμπρος Στραβελάκης

Με σκοπό την προσφορά και την αγάπη

Κάλλι Λάσκαρη

Read all

Κάλλι Λάσκαρη

Σεμινάρια και Διαλέξεις


Sorry, there is nothing for the moment.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Please visit Appearance->Widgets to add your widgets here