Με σκοπό την προσφορά και την αγάπη


Κάλλι Λάσκαρη


Πριν ένα χρόνο ο Λάμπρος (Λάμπρος Στραβελάκης (Lambros Stravelakis) έκανε μια ανοιχτή πρόσκληση προσφοράς coaching σε ανέργους για life coaches που θα ήθελαν να συνεργαστούν για αυτό το πρόγραμμα και να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.
Γνωριζόμασταν ελάχιστα τότε και δεν νομίζω ότι μπορούσε κανείς από τους δυο μας να φανταστεί το αποτέλεσμα που θα είχε η συνεργασία αυτή. Άλλωστε είμαστε και οι δυο κριάρια και τι μπορείς να περιμένεις ε?

 

3 κύκλους ΘΑΡΡΑΛΕΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ μέχρι αυτή τη στιγμή 35 άτομα από τα οποία τα περισσότερα έχουν βρει ήδη το δρόμο τους, μια φιλία και αφάνταστη διασκέδαση κάνοντας αυτό που αγαπάμε περισσότερο με τον καλύτερο τρόπο και με πολύ χιούμορ. Αυτό μπορείς να περιμένεις όταν δύο άνθρωποι (έστω και/ ή ιδίως και Κριάρια) ενώσουν τις δυνάμεις τους με πραγματικό σκοπό την προσφορά και την αγάπη.

 

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την συγκίνηση όταν κάποιο από τα «παιδιά μας» (με την καλή έννοια) πετυχαίνει το στόχο του και μας στέλνει ένα μήνυμα χαράς και ευχαριστίας. Ένα τέτοιο μήνυμα έφτασε εχτές στα χέρια μας από μια από τις κοπέλες του δεύτερου κύκλου που πέτυχε αυτό που είχε σαν στόχο μέσα σε ένα χρόνο και μας ενημέρωσε γεμίζοντας μας χαρά και ευγνωμοσύνη. Ο Λάμπρος είχε και γενέθλια εχτές και εγώ σε λίγες μέρες και το δεχτήκαμε και οι δύο σαν δώρο γενεθλίων. Ευχαριστούμε.

Κάθε ένας από τους ανθρώπους που δούλεψαν μαζί μας είναι σημαντικός. Άλλωστε και εγώ και ο Λάμπρος την δουλειά μας την παίρνουμε προσωπικά. Παρακολουθήσαμε βήμα βήμα την πορεία να σχεδιάσουν το όνειρό τους να βρουν τις δυνάμεις του και να κτίσουν τα πρώτα βήματα. Και το ενδιαφέρον μας δεν σταματά με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, γιαυτό και κάθε επιτυχία είναι για μας θρίαμβος και τον πανηγυρίζουμε.
Στόχος μας είναι πάντα να δώσουμε στον καθένα να καταλάβει ότι το να συνεχίζεις να ονειρεύεσαι ακόμα ή κυρίως σε δύσκολους καιρούς είναι υπέροχο και ότι αν δημιουργήσεις ένα καλό σχέδιο, βήμα βήμα και στηριχτείς στις δικές σου εσωτερικές δυνάμεις και ταλέντα μπορείς να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα. Ναι γίνεται!!!!Please visit Appearance->Widgets to add your widgets here